la bellesa natural de la Garrotxa

dimarts, 9 de desembre del 2008

Preparem la Pedalada de Les Planes...



Avui toca fer feina de debó!!




a poc mes de les 8:00h. em pasen a buscar el Sherpa i el Ferrer jr. per anar a veure com estan els accesos i les trosos de pista, trialeres, etc... que formaràn part de la pedalada de les Planes el proper 18 de Gener, anem cap a Sant Feliu, enfilem direcció als "Estanyols" alla ens trobem amb en Toni (el petit) que serà qui ens donara la feina... vamos, el capataç!



Ens endinsem per una trialera ESPECTACULAR i no parem fins que les bardisses ens barren el pas.
Agafem podalls i apa!! a estaçar falta gent! cop de podall cap aqui, asgarrinxada cap allà i tot fent camí amunt que falta gent... Quan la cosa agafa forma el Sherpa vol fer el tast del nou tram, agafa la bike y amúnt, surt del primer rebolt escallimpat i mentre ens el mirem amb cara de susto ell si que sense tocar els frens carrega, apunta i... FOC!! enclastat amb un arbre!! moment que tot s'atura... no es sent ni el repirar... gira el cap i mentre l'obsevem amb un "ai al cor" ens diu:
...aquest arbre no el toqueu... que et para!!! osti tu! igual que amb els dibuixos animats de l'Arare caiem tots de cul... mentre ens refem ell si que ja torna aenfilr-se per provar-ho un altre cop, aquesta vegada si, fa la traçada i molt be, pero força mes ràpid que en Toni que també o prova i se'n surt amb èxit i que jo, que amb penes i treballs arrivo a baix.



Seguim estaçant i cavant perque tot quedi impecable, baixem ens ho mirem i orgullosos de com esta quedant ens dirigim a la trialera de Cogolls per arrivar a casa a l'hora de dinar...

La feina ben feta no te fronteres!!!