la bellesa natural de la Garrotxa

dimarts, 9 de desembre de 2008

PEDALADA D'OIX

Sortim a les 8 de Cal Ferrer, fa fred, jo fa uns 10 dies que no fumo i tinc mes tos que un gos asmatic, a part del 7 kilos que e agafat "de cop"...

de cami a Oix, s'aixeca el dia, fa solet i es planteja una bona diada, pero de cop, girem una curba i el sherpa exclama:
osti! em sembla que ens han canviat la ruta...

Total, que la previa que haviem fet la setmana pasada... a can pistraus!! en Sam Hill ja pasa el rosari per sota el nas... (qui et va pa...ir que aixío s'avisa, que no pot ser que.......) en mel l'observa amb un somrriure irónic mentre el sherpa busca amb la mirada un punt de referència per guiarnos... amb aquestes que arribem al parquing, baixem, montem les bikes i anem a inscriurens, efectivament la ruta no es la que haviem preparat... be no pasa res, som els PEDALA no??

Tret de sortida i... àu! PEDALATUKJONOPUC!!!! agafem embranzida i mentre el culot de'n Melix i el del Sherpa desapareixen en Samhill i un servidor es barallen amb el "peloton" per agafar la primera pista de terra... la mare de ... ufff foto unes estossegades que sembla que hagi de treure el fetge per la boca!! el xixelin no em deixa pedalar mentre en samhill m'espera al cap de munt de la pujada animant-me (osti tu, potsern seria millor que seguis fumant!!) mentre m'adelanten deicideixo fer-me de costat perque els que van mes "sueltos" puguin pasar-me, amb aquestes que se m'enganxa la roda amb un pastor electric i coll....ns!! tzzzzzt! tzzzzt!! tzzzzt!!! qui o va par... tu creus! tres enrrampades!!! pocs cavells que tinc ara semblo un raspall de dents!!! tota la cresta aixecada!!!! pero a servit per despertarme... començo a pedalar, atrapo a en sam hill i apa!! avituallament al canto, yogurt, taronja, got d'aigua i comencem la baixada, el mestre hill i jo no en perdonem a cap, recuperem les primeres posiscions gràcies al poc seny que tenim (o que ens queda), arribem a la bifurcació de volta curta i volta llarga, jo ja en tinc prou, vaig a fer "scratch" a la curta, em derivo i tachan!!! per art de magia... PRIMER!!!!

Baixo de la bike, i botifarra amb allioli al canto! mentre comentava amb gent que anava arrivant i entre trago i trago del porró, arriva en Sam Hill, que ha fet mes troç, mes o menys com la previa de la setmana pasada... comentem la jugada, i mentre ell s'acava la butifarra ens arriva en Melix... qui el va fer!! fa 8é classificat de la volta llarga... no esta gens malament!!! anem a rentar les bicis i amb aquestes que surt el mustatxo del sherpa per la baixada del tram final i amb cara de velocitat entesta el cap i saluda a la afició!! tragu de vi, botifarra, sorteig (ens va tocar un cap de setmana a Oix...) i cap a casa. Expliquem la gesta a les senyores i migdiada al canto!!! a veure si baixa el mitxelin....