la bellesa natural de la Garrotxa

dimarts, 4 de novembre del 2008

si senyors!! abans d'ahir varem sortir a pedalar...com uns campions!

Ens varem reunir la “teniente”, un servidor i varem “liar” al senyor Castelló amb l’excusa que anabem a esmorzar a Bescanò...
Punt de trobada: les hortes de sta. Eugènia, sortíem a les 9 del mati (hora ZULU)... a la primera pedalada em surt la cadena s’enganxa el desviador i apa! a can pi... fe ball de nit!!.
Primera aturada tècnica, refem el canvi, posem la cadena, em rento les mans i som-hi que no ha estat res, sortim amb direcció Bescanò, enfilem per les hortes i desprès pel bicicarril, el cel gris guspireja unes gotetes que mullen, però no molesten i nosaltres seguim pedalant... el senyor Castelló (mes en forma del que tots creiem) ens comença a mirar amb la cella aixecada i nosaltres fent-nos “els suecs” seguim fins a Bescanò... i mare meva, DILUVI!! en Caste ja es volia parar per fer un vaixell amb quatre canyes i les cobertes de la bici! jo, insisteixo per arribar a l’aixopluc del primer bar que trobem, i així o fem.
Avituallament... i quan amaina, tornem-hi, sortim escaldats cap a la ciutat Condal per evitar mes ensurts i mentre remem s’obren les aigües que en un moment de treva ens permet arribar a Girona. Aturada per rentar les bicis i una mica nosaltres, en Caste ens abandona per anar a la dutxa mentre deixa anar un: ...gat escaldat d’aigua tèbia fuig... i nosaltres ens pasem per aigua neta i seguim....
Però de camí a casa veig un corriol que s’enfila amunt i pensant-me que soc el sherpa jo si que no mo penso dos cops i cap a dalt! l’Imma encara bufa!!!! Coll....ns!! embardissats, bruts, enfangats, perduts i amb la bici a coll, amunt!! I a dalt... es clar... avall!!! Relliscada cap aquí cop de cul cap allà i la veu de la teniente que semblava en sam hill (mal p...., des...., no se perque et faig cas!!!) be, una hora desprès arribarem a casa, altre cop bruts i enfangats i aquesta vegada la teniente ja em va deixar clar que ella no pensava tornar a rentar-ho tot!! Dutxa calentona, dinar i migdiada... que bo!!